Unieke opgeknapte vintage meubels in een toffe kleur, dat is waar Oltskoel voor staat.

Oltskoel is een vintage meubelwinkel met unieke opgeknapte vintage meubels.

Hele leuke vintage commodes, gave wandkasten uit de jaren ’50,  schattige vintage tv-kastjes, schitterende vintage linnenkasten en stoere meidenkasten maken wij weer helemaal hip.

 

En dat doen wij allemaal met behulp van onze toppers van de Amerpoort!

 

Wij herstellen met duurzame materialen en onze verven en lakken zijn op waterbasis.

Oltskoel is gevestigd in de Ambachtshal te Soest. De Ambachtshal is een plek waar meerdere ondernemingen zijn gevestigd, een plek voor ambacht, creatie en beleving.

OPKNAPPEN

Soms is het veel werk, soms is het weinig werk, maar wat beleven wij er een plezier aan om zo’n vergeten pareltje weer op te knappen zodat die weer schittert!

MEUBELS OP VERZOEK

Ben je op zoek naar die coole vintage vitrinekast, die aparte commode of sierlijke meidenkast en staat die niet in onze webshop? Wellicht heb je geluk en staat die bij ons in de werkplaats en kan je jouw wensen voor dat meubel doorgeven. Anders gaan wij graag voor je op zoek en nemen we contact met je op als we denken iets te hebben gevonden wat jij wenst!

OPHALEN OF BEZORGEN

Je hebt je nieuwe aanwinst uitgekozen en het koopformulier ingevuld, behalve het blokje bezorgen of ophalen. Bij Oltskoel kan je de producten altijd komen ophalen. Laat het ons weten wanneer je langskomt, dan zorgen wij dat je nieuwe meubel klaarstaat. Bezorgen kan ook en dan zie je ons met een busje of aanhanger verschijnen op de tijd dat we hebben afgesproken.

INKOOP

Wij halen onze meubels overal en nergens vandaan. Op marktjes, bij winkeltjes en ook bij mensen thuis. Mocht je van je oude meubels af willen, stuur ons een foto en wie weet nemen wij het graag van je over.