Naast dat wij jou graag blij willen maken met dat ene bijzonder vintage meubel in een toffe kleur, doen we nog meer!

LIEVER EEN ANDERE KLEUR?

Dan kunnen wij het vintage meubel altijd in de door jou gewenste kleur schilderen. Wil je inspiratie opdoen? Kijk dan hier om te zien welke kleuren wij al eerder gebruikt hebben.

Wij knappen op met duurzame materialen en al onze verven en lakken zijn op waterbasis.

OPKNAPPEN VAN JOUW MEUBELS

Wij zijn bedreven in het opknappen van vintage meubels, maar toch blijft het elke keer weer een flinke klus. Heb jij dat speciale meubel in huis waar je geen afscheid van wilt nemen? Wil je die veel liever in een hippe kleur een blijvend plekje in je huis geven? Neem dan contact met ons op of wij je daarbij kunnen helpen.

MEUBELS OP VERZOEK

Ben je op zoek naar die coole vintage vitrinekast, die mooie commode of sierlijke meidenkast? Wij gaan graag voor je op zoek en nemen contact met je op als we denken iets te hebben gevonden wat jij wenst!

 

Wellicht heb je geluk en staat die al bij ons in de werkplaats en moet die nog onder handen genomen worden. Kom vooral gezellig bij ons buurten om te kijken wat we hebben staan. Je kan ook hier kijken om te zien waar we binnenkort mee aan de slag gaan.

INKOOP

Wij halen onze meubels overal en nergens vandaan. Op marktjes, bij winkeltjes en ook bij mensen thuis. Mocht je van je oude meubels af willen, stuur ons een foto en wie weet nemen wij het graag van je over.

WIE WE ZIJN

Oltskoel bestaat sinds 2018 en is een vintage meubelwinkel waar unieke vintage meubels opgeknapt worden met  de hulp van mensen van de Amerpoort dagbesteding.

 

Onze vintage meubels zoeken wij uit op hun unieke kenmerken, echt die “Oltskoel-look”. Net dat opvallende en speciale. Zeker niet 13 uit een dozijn. Bijna nooit zijn wij eenzelfde kast tegengekomen, wat onze vintage meubels juist zo origineel maakt.

WAT WE DOEN

In de afgelopen jaren hebben wij onder andere hele schattige vintage commodes, gave wandkasten uit de jaren ’50, stoere meidenkasten, schitterende vintage linnenkasten en leuke vintage tv-kastjes opgeknapt. Geen één meubel was hetzelfde. Elke keer heeft het ons veel plezier en voldoening gegeven om deze oude pareltjes weer hip te maken.

 

Sommige van onze parels  zijn in hun natuurlijke staat al prachtig genoeg. Dan geven we ze net dat extra beetje benodigde liefde, door ze te oliën en ze van andere mooie knopjes of greepjes te voorzien. Meestal krijgen onze vintage meubels een nieuwe toffe kleur.

WAAR WE ZITTEN

Onze werkplaats is gevestigd in Soest. Het gebouw waarin wij zitten was voorheen jarenlang een drukkerij. Nu zit hier de Ambachtshal. De Ambachtshal staat voor Ambacht, Beleving en Creatie. De plek voor creatieve ondernemers die op bijzondere wijze samenwerken.

MET WIE WE WERKEN

In de Ambachtshal zijn twee dagbestedingen van de Amerpoort gevestigd. Dat zorgt voor een ontzettend warme en gezellige sfeer. Oltskoel heeft het geluk dat elke doordeweekse ochtend, wij worden bijgestaan door de toppers van de Amerpoort! Hun plezier, inzet en humor maakt het werken voor Oltskoel een absolute verrijking! Wil je meer lezen over onze samenwerking met de Amerpoort? Kijk dan hier.